T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / SAPANCA - Sapanca İlkokulu

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası

Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası Sapanca İlkokulunda gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan öğrenciler kıyasıya bir mücadele verdiler.

Turnuvada İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Gülder;  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen hakemler, Sapanca İlkokulu öğretmenleri Gültekin Çil, Müfide Çalık, Hakan CELEP; Sinan Göksun İlkokulu öğretmeni Züleyha ÖZ; Nazmiye Ömer Sözer ilkokulu öğretmeni Musa DEMİR yer aldı.

Turnuvada öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Gülder, görevli tüm öğretmen,  katılımcı öğrenci ve ailelerini tebrik ederek, başarılar dilediler.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Gülder;  "Akıl ve Zeka Oyunları ile çocuklarımızın düşünen, üreten ve karşılaştıkları problem karşısında çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi, bireysel ve grup oyunları ile öğrencilerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, ayrıca öğrencilere kendilerini ifade edebilme fırsatının sunulması, öğrenciler arasındaki iletişim ve dostluk duygularının geliştirilmesi ve zamanlarını daha verimli geçirmelerinin sağlanması amaçlanmaktadır." dedi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.03.2023 - Güncelleme: 08.03.2023 15:30 - Görüntülenme: 244
  Beğen | 8  kişi beğendi