T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / SAPANCA - Sapanca İlkokulu

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum

"ÇEDES Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi hakkında sizlere bilgilendirme

Sayın Değerli Veliler,

Okulumuzda yürüttüğümüz "ÇEDES Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi hakkında sizlere bilgi vermek istiyoruz.

Proje, çocuklarımıza çevre bilincini aşılamayı ve aynı zamanda temel değerlerimize sahip çıkmayı teşvik ediyor. Bu kapsamda, çocuklarımız doğaya ve topluma daha duyarlı bireyler olarak yetişirken, etik değerlerimize olan bağlılıkları da pekişecektir. Proje kapsamında gerçekleşecek etkinlikler ve çalışmalar, çocuklarımızın bu önemli konularda bilinçlenmelerini ve eyleme geçmelerini sağlayacaktır. Ayrıca, velilerimizin desteği ve katılımı, projenin başarısı için büyük önem taşıyor.

Bu ayki temamız Selamlaşma, saygı, edep, nezaket.  Rengimiz turuncu. Çocuklarımız sabah okula girdiklerinde, akşam okuldan giderken, birini gördüğünde selam vermesini, karşısındakini farketmesini isteyeceğiz. Selamlaşmanın önemine vurgu yapacağız. Saygı ve nezaket kurallarına uymasını sağlayıp örnek olmaya çalışacağız. Siz velilerden de okula geliş ve gidişlerinizde çocuklarımızı teşvik etmenizi bekliyoruz.

Projeye destek vermek ve daha fazla bilgi edinmek için okulumuzun düzenleyeceği bilgilendirme toplantılarına katılmanızı bekliyoruz. Bu toplantılarda, proje hakkında daha fazla detay sunacak ve sizlerin görüşlerini alacak bir platform oluşturmayı amaçlıyoruz.

Unutmayalım ki, çocuklarımızın sağlıklı bir geleceği ve toplumumuzun değerlerine sahip çıkmaları, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu projede birlikte çalışarak, çocuklarımızın daha iyi bir dünya için hazırlıklı bireyler olmalarına destek olabiliriz.

Saygı ve sevgiyle,

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 11:21 - Görüntülenme: 116
  Beğen | 0  kişi beğendi