Etiket Sonuçları: etwinning

"Well-Being at School" isimli uluslarası proje tanıtımımızı okul müdürümüze yaptık.

İki eTwinning projemizde Avrupa Kalite etiketi aldı.

Little Explorers (Küçük Kaşifler) isimli uluslararası eTwinning projemiz 3/E sınıf tarafından yürütülmektedir.

Doğa Keşif Defterim Projemiz Antalya'da

Kas

Okulumuzda geçen sene yürütülen "Our Healty Life" ve "Doğa Keşif Defterim" isimli projeler Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Bu yıl 3/E sınıfında öğrenimlerini sürdüren öğrencilere, öğretmenleri Belma Bayındır'a  ve  bu sene 4/C sınıfı öğrencileri ile yeni müdür yardımcımız Okan BAYINDIR'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Projelerine Avrupa Kalite Etiketi'nin  de geleceği haberini veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

eTwinning Faaliyeti, katılımcı ülkelerin öğretim programlarını destekleyici nitelikte, bilişim teknolojilerinin yaygın olarak kullanıldığı, farklı Avrupa ülkelerinin öğretmen ve öğrencilerinin internet üzerinden ortak projeler geliştirmesini olanak sağlayarak, bilgi paylaşımını ve kültürler arası diyaloğu geliştirmeyi hedefleyen Avrupa Komisyonu destekli bir faaliyettir.

Şbt

eTwinning projelerinde görevli öğrencilerimizin yılboyunca yaptığı ve örnek teşkil eden paylaşımları, gösterdiği işbirliği ve özverili çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.

Okulumuz eTwinning etkinlikleri çerçevesinde Avrupa Okul Ağı ''The Safety Label Community'' tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili ''E-Safety Bronze Label''(Güvenli İnternet Bronz Etiket) almaya hak kazanmıştır.

eTwinning öğrenci çalışmalarımız tüm hzıyla devam ediyor.

Tem

İşbirlikçi öğrenme projesi olan eTwinning, Avrupa ülkeleriyle okul ortaklığının kurulması, ulusal ve uluslararası iletişim ve iş birliği oluşması açısından önem arz ediyor. Çok iyi niteliklere sahip eTwinning projeleri oluşturan okul ve öğretmenlerimiz aldıkları Avrupa ve Ulusal Kalite Ödülleri ile bir nevi eğitimin markası haline gelip emsallerine örnek teşkil ediyorlar.

Web ve iletişim teknolojisinde yaşanan hızlı gelişmelerle birlikte insanlar arasındaki iletişim ve ilişki sanal ortamlara taşınmıştır. İnsanların birbirleriyle tanışması, iletişime geçmesi, içerik paylaşımında bulunması, tartışma ortamı oluşturması ve ortak ilgi alanları etrafında gruplar oluşturması sürekli gelişen web teknolojisiyle birlikte oluşan bir durumdur.

Velilerimize yönelik eTwinning ve e-Güvenlik eğitimleri düzenlendi.

eTwinning paylaşmaktır, üretmektir, gelişmektir, öğrenmektir, birlik beraberliktir, emektir, dostluktur, büyük bir ailedir, bir sürü "iyi ki" biriktirmektir.