Etiket Sonuçları: proje

"Well-Being at School" isimli uluslarası proje tanıtımımızı okul müdürümüze yaptık.

İki eTwinning projemizde Avrupa Kalite etiketi aldı.

Kas

Okulumuzda geçen sene yürütülen "Our Healty Life" ve "Doğa Keşif Defterim" isimli projeler Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Bu yıl 3/E sınıfında öğrenimlerini sürdüren öğrencilere, öğretmenleri Belma Bayındır'a  ve  bu sene 4/C sınıfı öğrencileri ile yeni müdür yardımcımız Okan BAYINDIR'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Projelerine Avrupa Kalite Etiketi'nin  de geleceği haberini veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

eTwinning Faaliyeti, katılımcı ülkelerin öğretim programlarını destekleyici nitelikte, bilişim teknolojilerinin yaygın olarak kullanıldığı, farklı Avrupa ülkelerinin öğretmen ve öğrencilerinin internet üzerinden ortak projeler geliştirmesini olanak sağlayarak, bilgi paylaşımını ve kültürler arası diyaloğu geliştirmeyi hedefleyen Avrupa Komisyonu destekli bir faaliyettir.

eTwinning öğrenci çalışmalarımız tüm hzıyla devam ediyor.

Kitap okumak; zihni dinlendirir, stresi azaltır, kelime dağarcığını genişletir, başarmayı, karar vermeyi, güzel konuşup, güzel düşünmeyi sağlar.