Sapanca İlkokulu

Vizyon: Araştıran,okuyan,okutan,öğrenen,öğrendiklerini paylaşan,demokratik yeniliklere açık,devletin sosyal,hukuk,laik sistemine ve yapıya bağlı,sürekli gelişmeyi hedefleyen eşdeğer kuruluşlar arasında seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrenmeyi öğreten,gücünü çalışanlarından ve çevresinden alan kendisini sürekli yenileyen,geliştiren azimli ve kararlı bir şekilde çalışarak toplum gözünde yerini almak. Yasaların kurumuza verdiği görev sorumlulukları çerçevesinde birlikte çalışma süreçlerini planlayan,uygulayan,değerlendiren,sürekli değerlendirme ve iyileştirme kültürü içinde yönetilen etik değerler ve toplumsal sorumluklar çerçevesinde çalışan insanların mutluluğunu ve dayanışmasını esas alan bir anlayışla çalışırız.. Halkın yanında yer alan;iyi ve kötü günlerinde dertlerine ortak olan azim ve kararlılığı içindeyiz.

Başarılar: Okulumuz Türkiye genelinde yapılan SBS sınavında Sapanca´da üst üste 4 yıl ilçe birincisi olmuştur. Türkiye küçükler futbol şampiyonasında üç yıl üst üste Sakarya şampiyonu olup ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmiştir. En son şampiyonada Türkiye 4.sü olmuştur. Türkiye Yıldızlar Futbol Şampiyonasında 2011-2012 eğitim-öğretim yılında Sakarya şampiyonu olup ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmiştir.

Pansiyon Bilgileri:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulun 3 AB Proje Başvurusu yapılmıştır. Devam Eden Projeler; Eko Okul Proje Başvurusu, SOS Türlerimizi Koruyalım Proje Başvurusu, Beslenme Dostu Okul ve Hareketli Yaşam Proje Başvurusu, Degerler Eğitimi Projesi, Okul içi Öğrenci ve Veli Kitap Okuma Projeleri devam etmektedir.

WEB - https://sapancaio.meb.k12.tr

Adres - RÜSTEMPAŞA MAH. MİMAR SİNAN CAD. NO 4A SAPANCA / SAKARYA

Kütüphane Kitap Sayısı :11950

Yerleşim Yeri - Sapanca ilçesi Rüstem Paşa Mah. yer almaktadır.

Adres - RÜSTEMPAŞA MAH. MİMAR SİNAN CAD. NO 4A SAPANCA / SAKARYA

Ulaşım Karayolu ile ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 1 km. İl Merkezine 17 km.