Kas

Okulumuzda geçen sene yürütülen "Our Healty Life" ve "Doğa Keşif Defterim" isimli projeler Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı. Bu yıl 3/E sınıfında öğrenimlerini sürdüren öğrencilere, öğretmenleri Belma Bayındır'a  ve  bu sene 4/C sınıfı öğrencileri ile yeni müdür yardımcımız Okan BAYINDIR'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Projelerine Avrupa Kalite Etiketi'nin  de geleceği haberini veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Ölümünün 85.yılında Mustafa Kemal Atatürk'ü andık.

100.yılında Cumhuriyeti kutladık.

Ekm

Çevre Bilinci ve Değerler Eğitimi (ÇEDES) Projesi'nin bir parçası olarak öğrenciler, turuncu pankartları ve temel değerleri sesli bir şekilde dile getirerek projenin önemine vurgu yapıyorlar.

Ekm

Öğrencilerin göz alıcı turuncu pankartları ve vurguladıkları değerlere odaklanan sloganlarıyla Çevre Bilinci ve Değerler Eğitimi (ÇEDES) Projesi büyük bir ilgi çekiyor. Her sınıf, kendi sloganlarını seçerek bu önemli projeye katkı sağlıyor.

100. Yıl Etkinlikleri: İlkokulumuzda Kod Haftası Etkinliği

Haz

Doğa Keşif Defterim eTwinning projesi katılımcı sertifikaları dağıtıldı.

Haz

Our Healthy Life eTwinning Projesinin kapanışıyla birlikte, Sapanca İlkokulu 2/E sınıfı öğrencilerine katılım sertifikaları okul müdürümüz Orhan ÖZve sınıf öğretmenimiz Belma BAYINDIR eşliğinde dağıtıldı. Romanya,Gürcistan ve Türkiye’den 27 farklı okulun yer aldığı proje ile öğrencilerin sağlıklı yaşam konusunda farklı etkinliklerle yeni bilgi ve deneyimler elde etmesi sağlandı. Aralık ayından bu yana süregelen uluslararası proje ile öğrenciler, uluslararası iletişim kurmayı, farklı kültürleri tanımayı, teknolojik okuryazarlığı, web 2.0 araçlarıyla eğitim alanında faydalanmayı öğrendiler.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başvurusu gerçekleştirilen, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklığı ve ev sahipliğinde "Her Yerde Bilim: Sapanca'dan Osmaniye'ye Bilim Köprüsü" projesi Osmaniye Karaçay Konteyner Kent bölgesinde gerçekleştirildi.