May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başvurusu gerçekleştirilen, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklığı ve ev sahipliğinde "Her Yerde Bilim: Sapanca'dan Osmaniye'ye Bilim Köprüsü" projesi Osmaniye Karaçay Konteyner Kent bölgesinde gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması sonuçlandı. Komisyon üyesi  Okan Bayındır, Murat Bahadır ve Müfide Çalık öğretmenlerimize teşekkür ederim.

Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası Sapanca İlkokulunda gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan öğrenciler kıyasıya bir mücadele verdiler.

Şbt

Sapanca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Vedat TEZBİTEN, okulumuz öğrenci ve öğretmenlerini ziyaret etti.

Şbt

eTwinning Faaliyeti, katılımcı ülkelerin öğretim programlarını destekleyici nitelikte, bilişim teknolojilerinin yaygın olarak kullanıldığı, farklı Avrupa ülkelerinin öğretmen ve öğrencilerinin internet üzerinden ortak projeler geliştirmesini olanak sağlayarak, bilgi paylaşımını ve kültürler arası diyaloğu geliştirmeyi hedefleyen Avrupa Komisyonu destekli bir faaliyettir.

Şbt

Çocuklar için temel komutları ve algoritmaları öğretecek çeşitli materyallerle kodlama eğitimleri devam ediyor.

Şbt

eTwinning projelerinde görevli öğrencilerimizin yılboyunca yaptığı ve örnek teşkil eden paylaşımları, gösterdiği işbirliği ve özverili çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.

Okulumuz eTwinning etkinlikleri çerçevesinde Avrupa Okul Ağı ''The Safety Label Community'' tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili ''E-Safety Bronze Label''(Güvenli İnternet Bronz Etiket) almaya hak kazanmıştır.

eTwinning öğrenci çalışmalarımız tüm hzıyla devam ediyor.

Kitap okumak; zihni dinlendirir, stresi azaltır, kelime dağarcığını genişletir, başarmayı, karar vermeyi, güzel konuşup, güzel düşünmeyi sağlar.

Okul temsilciliği için aday olan öğrencilerimiz kıyasıya mücadele verdiler.

Minik yazarlarımızın kitap sevinci

Öğretmenimiz Ufuk Özdemir, Eğitimde Bütünleştirme Zirvesi;nde sunum yaptı.

Ekm

Sapanca Bilim Şenliğinde görevli koordinatör müdürlere, atölye liderlerine ve rehberlere Tubitak katılım belgesi verildi.

Tem

Okul Temelli Mesleki Gelişim (OTMG) kapsamında okulumuzda gönüllü öğretmenlerimizle Çocuklar için Felsefe (P4C) Eğitici Eğitimi gerçekleştirildi.