SAKARYA / SAPANCA - Sapanca İlkokulu

Tem

Öğrenilen bir beceri olan sorumluluk duygusu öğrencilere küçük yaşlardan itibaren öğretilerek kazandırılabilir.

Tem

Sapanca Bilim Şenliği kapsamında yapılacak çalışmaların planlanması için okulumuz proje ekibi ile etkinliğe yönelik alınması gereken tedbirler ve planlama süreci hakkında kurm ve kuruluşlarımızla, öğretmenlerimizle iştişare toplantıları yaptık.

Tem

İşbirlikçi öğrenme projesi olan eTwinning, Avrupa ülkeleriyle okul ortaklığının kurulması, ulusal ve uluslararası iletişim ve iş birliği oluşması açısından önem arz ediyor. Çok iyi niteliklere sahip eTwinning projeleri oluşturan okul ve öğretmenlerimiz aldıkları Avrupa ve Ulusal Kalite Ödülleri ile bir nevi eğitimin markası haline gelip emsallerine örnek teşkil ediyorlar.

Nis

My art Class Projesi son etkinliği olan çevre ve sanat konulu geri dönüşüm malzemelerinden obje yapma etkinliğini tamamladı.

Acil Çağrı Şiiri

Ock

Web ve iletişim teknolojisinde yaşanan hızlı gelişmelerle birlikte insanlar arasındaki iletişim ve ilişki sanal ortamlara taşınmıştır. İnsanların birbirleriyle tanışması, iletişime geçmesi, içerik paylaşımında bulunması, tartışma ortamı oluşturması ve ortak ilgi alanları etrafında gruplar oluşturması sürekli gelişen web teknolojisiyle birlikte oluşan bir durumdur.

Ock

Vali Ahmet Hamdi Nayir, bu hafta Sapanca İlköğretim Okulunda incelemelerde bulunup Tasarım ve Beceri Atölyelerinin açılışını gerçekleştirdi.

Kas

İlçemiz genelinde düzenlenen resim yarışması sonucunda 4/E sınıfı öğrencimiz Rabia Nur AYDOĞDU ilçe birincisi olarak, 1/E sınıf öğrencisi Mina BEYTEMUR mansiyon ödülü almaya hak kazanmışlardır.Öğretmen ve öğretncilerimizi tebrik ederiz.