Birimlerimiz

Rehberlik; bireyi tanımak, onu kendisine tanıtmak, problemlerini çözmesi, gerçekçi kararlar alması, ilgi ve yeteneklerini geliştirmesi, çevresine sağlıklı ve dengeli bir uyum sağlaması ve böylece kendini gerçekleştirmesi için yürütülen hizmetlerdir.

Kitaplar bir okulun oksijeni gibidir. Ne kadar çok okur, ne kadar çok kelime paylaşırsak okul topluluğumuz o kadar sağlıklı olur. Okumayan, okuduğunu anlamayan, sözlü ve yazılı iletişim kurma becerisi olmayan bir nesil, bugünü kaybettiği gibi geleceği de kaybedecek demektir.

Tabiat Bakımı Atölyesi

Eğlenerek öğrenmeyi sağlayan zeka oyunları çocukların zihinlerini açan ve yeni şeyler öğrenmelerini sağlayan oyunlardır. Akıl ve zeka oyunları ile çocuklarda hafıza, stratejik düşünme, görsel zeka, mantıksal düşünce, inovatif düşünce, davranış becerileri güvenli bir şekilde geliştirilebilir.

Ahşap ve Metal Atölyesi

Yaşam ve Beceri Atölyesi

Dünyadaki bilimsel çalışmalar, icatlar, keşifler aslında bir hayalin ürünüdür. Hayali olmayanın eseri de olmaz. Öğrencilere hayal kurdurmak, kurulan hayalleri hayata geçirme beceri kazandırmak 21. yüzyılda da karşılığı olan bir beceri olarak varlığını sürdürecektir.

Drama ve Eleştirel Düşünce Atölyesi

Drama; çocukların dikkat, algılama, dinleme, konuşma, bedenini kullanma ve iletişim kurma becerilerini geliştirir.

Minder Sporları Atölyesi

Salon Sporları Atölyesi

Daha Sağlıklı bir nesil için çalışıyoruz... Okulumuz Beslenme Dostu Okul ve Hareketli Yaşam Projesi çalışmaları devam etmektedir.

Ara

Okul Aile Birliğinin 2023 yılı 1. 6 Aylık Denetim Raporu Sonucu geli-gider durumu görüşüldü.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı yeni okul aile birliği yönetimi seçilmiştir.